Over De Kimpe

Firma Dekimpe werd in 1967 gesticht door Albert Dekimpe en werd aanvankelijk verdergezet door zijn kinderen, Christl en Jürgen Dekimpe.
Albert Dekimpe verwierf in zijn beginjaren de exclusiviteit van de Italiaanse meubelhuizen Dexo en Orsenigo. Het Italiaanse design werd één van de kenmerken van de firma Dekimpe.

Ondertussen is het familiebedrijf gegroeid tot een gevestigde waarde in de meubelwereld, ze staan garant voor vernieuwende modellen met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een uitstekende dienst-na-verkoop. Met haar maatwerk sluit Dekimpe aan bij de wensen van de markt. Haar doelgroep zijn enkel meubelwinkels.

Een jaar of 10 terug werd JC UNIVERSAL opgericht door Christl Dekimpe en Jürgen Dekimpe. Dit dynamisch bedrijf importeert meubelen van buiten Europa . Door eigen ontwerp en opvolging van kwaliteit onderscheidt JC UNIVERSAL zich van de rest. Haar doelgroep zijn eveneens meubelwinkels.

In 2015 werden de bedrijven NV Dekimpe en JC UNIVERSAL overgenomen door Christl Dekimpe.Nieuwsbrief - blijf op de hoogte
Gelieve een correct e-mailadres op te geven.